Qui sóc?

Sóc Cindy Peñalver Martínez. Vaig néixer a Lausanne, Suïssa.

Amb sis anys vaig venir a viure a Barcelona i aquí estic, enamorada d'aquesta ciutat, que ja és la meva ciutat.

M'apassiona l'art en totes les seves formes i com mantra vital m'encanta la frase "Que ningú arribi mai a tu sense que en marxar se senti una mica millor i més feliç".

Sóc mare d'un nen i d'una nena i la maternitat m'ha portat a replantejar-me quin tipus de persona vull ser, ja que crec que l'exemple és la millor manera d'educar.

Un dia vaig decidir sortir de la meva zona de confort, i després de dotze anys en el món de la pedagogia, vaig decidir fer un gir a la meva vida professional (i personal), i dedicar-me al Coaching amb PNL.

M'impulsa en aquest camí el desig d'acompanyar, d'una banda, persones en els seus viatges cap al seu creixement personal i aconseguir els seus objectius i, de l'altra, facilitar eines en el món de l'educació.

Per això, imparteixo formacions basades en la fusió de les disciplines que aplico tant a les meves sessions individuals com a les sessions per a famílies i parelles. El disseny dels cursos que facilito es basa en eines de la millora de la comunicació i en la millora de la relació entre adults i nens.

Les meves credencials

M'he llicenciat en Pedagogia per la Universitat de Barcelona i sóc Coah Experta en PNL , certificada internacionalment com a Licensed NLP Coach per The Society of NLP™ i estic avalada pel Dr. Richard Bandler®, pare de la Programació Neuro Lingüística per impartir cursos certificats de PNL en la meva condició de Licensed Trainer of NLP (entrenadora oficial de PNL). També estic acreditada internacionalment per la Positive Discipline Association com a Facilitadora de Disciplina Positiva per a famílies i parelles.

He cursat l'itinerari complet de formació actoral a l'escola d'Interpretació Nancy Tuñón i Jordi Oliver, fet que m'ha aportat habilitats de comunicació i expressió. Durant 12 anys he treballat com a Directora Pedagògica a una escola del primer cicle d'educació infantil, transformant el projecte educatiu i la metodologia en una pedagogia viva i respectuosa.

En l'Institut Anna Flores realitzo  sessions individuals amb clients i sessions per a parelles i famílies. També imparteixo cursos basats en eines del Coaching, PNL i Disciplina Positiva. I, com a trainer de PN, imparteixo formacions certificades per The Society of NLP, com el Practitioner de PNL i el d'Iniciació a la PNL.

El meu compromís

Donar el millor de mi en totes i cadascuna de les sessions que faig.

Acompanyar des del respecte i el no judici a totes les persones que inicien un procés amb mi.

Exercir la meva professió des dels meus valors ajudant els altres a que aconsegueixin una vida alineada amb el que són i amb el que volen, entenent que cada persona és única i especial.

Crec profundament que tots i totes tenim les eines que necessitem per aconseguir els nostres propòsits i els nostres objectius i que la meva professió ofereix als meus clients l'oportunitat de trobar-les dins de si.

Treballar amb professionalitat, ètica, humilitat i alegria.

Per mi el secret de l'èxit és fer allò que volem fer.

Que els nostres actes vagin de la mà dels nostres valors.

Què diuen de mi?

Som uns pares conscients… o això crèiem!! Fins que la Cindy ens va obrir els ulls amb tàctiques de disciplina positiva que ens han servit de molt per enfortir vincles a nivell familiar. De vegades tenir la informació no és garantia que la integris, ni tan sols que la entenguis. Cada família és un món anar de la mà d'una professional com Cindy et garanteix un èxit i un grau de personalització al que altrament no arribaries.

Isabel Castells

Crec que no vaig poder trobar millor guia amb qui embarcar-me en aquest procés. Cindy no fa màgia, però és bona per obrir-te els ulls i posar-te delat del mirall per trobar-te amb qui ets en realitat…

Mari Carmen Rodríguez

He fet sessions individuals amb la Cindy i ella és un gran professional, fa la seva feina amb molta passió i alegria. M'ha ajudat molt en la meva aventura, amb molts exemples i eines molt útils. Molt recomanable per a tots que volen fer canvis a la seva vida. Va ser un plaer 😊

Dubravka Kruljac