Qui sóc?

Sóc Cristian Verdaguer i em considero una persona positiva i molt curiosa.

La meva trajectòria professional com a directiu d'empreses em va marcar un alt al camí fa uns quants anys, moment en què vaig decidir embarcar-me a la PNL i al Coaching. I, a partir d'aquell moment, vaig identificar i reconèixer que en el dia a dia no m'havia permès el temps i la pausa per pensar en mi, en el meu interior i autoconeixement. I precisament aquesta reflexió i exercici és el que m'empeny i confirma la meva nova trajectòria professional, per desenvolupar i facilitar que altres persones com jo redescobreixin i reconeguin la seva “essència” personal, per recuperar tots els seus recursos de creixement i avenç amb convenciment i focus clar .

Tant el Coaching amb PNL com la Intel·ligència Positiva són disciplines i perspectives complementàries fonamentades en els estudis desenvolupats per la Neurociència. Aquestes ens faciliten potents recursos propis de la nostra ment inconscient per recuperar el nostre autèntic jo. Escoltar, escoltar-nos, presència activa, els “regals” que som capaços d'identificar de qualsevol circumstància, els considero pilars fonamentals per iniciar el nostre camí de felicitat i benestar personal i professional.

Les nostres conductes i les nostres relacions interpersonals estan arrelades i guiades pel nostre inconscient, el nostre pilot automàtic; i només l'entrenament i la dedicació ens poden ajudar a corregir el rumb.

Les meves credencials

Sóc llicenciat en Ciències Econòmiques i Executive MBA per EADA.

Sóc Coach Expert a PNL, certificat internacionalment com a Licensed NLP Coach per The Society of NLP™ i avalat pel Dr. Richard Bandler®, cocreador i pare de la Programació Neuro Lingüística. També sóc PQ Coach™ de Positive Intelligence.

He exercit responsabilitats directives a més de 5 companyies diferents, desenvolupant funcions de gestió en àmbits com les tecnologies d'informació, financer, comercial i projectes en general. Aquestes experiències m'han permès identificar les meves capacitats d'adaptació, adequació i alineació amb una gran varietat de cultures empresarials i de persones.

El meu objectiu

Com a Coach Professional, estic convençut que tota persona que es proposa realitzar una introspecció i afavorir-ne l'autoconeixement, disposa de tots els seus recursos per al seu propi creixement i desenvolupament. I quan la meva feina em posa en contacte amb els que volen aconseguir-ho, sóc el primer a vibrar conjuntament amb el meu client, o clients, en cas d'equips de treball, no només per celebrar l'èxit dels resultats desitjats, sinó durant tot el camí al objectiu.

No considero més satisfacció i benestar propi que aquell que facilita i optimitza l'èxit dels altres, amb energia, entusiasme i un magnífic somriure a la cara.