Qui sóc?

Hola, encantada de saludar-te!!! Sóc Diana Camacho i vaig néixer a Barcelona.

Durant més de 15 anys vaig treballar en màrqueting (la meva formació inicial), en empreses i multinacionals, alhora que criava les meves dues filles. En aquests anys, vaig viure amb l'estrès com a rutina, entrant en un nivell d'exigència tan alt que vaig acabar oblidant-me de mi.

El cos és tan savi que t'obliga a parar i que escoltis els missatges.

Així que van començar les digestions pesades, el dolor abdominal després de menjars, un cansament extrem i molta manca denergia. Vaig anar al metge, i em van diagnosticar hèrnia de hiat i pedres a la vesícula. Recordo sortir de la consulta amb “l'etiqueta de malaltia crònica” i amb un receptari de pastilles que em vaig negar a prendre.

En aquell moment, em vaig fer la pregunta que ho va canviar tot:

“Diana, com et vols veure en uns anys”?

Podia ser una dona amb una malaltia crònica, el pastiller sempre a la bossa i visites constants al metge, o, en canvi, podia aprendre a cuidar-me, perquè el meu cos tornés a l'equilibri natural que necessitava.

Va ser quan va passar un “Click Natural” a la meva vida.

Em vaig formar a nutrició amb l'objectiu de guarir-me a mi mateixa i això em va portar a transformar la meva salut del tot. Després em vaig formar a Naturopatia i vaig descobrir les plantes medicinals, les flors de Bach, l'aromateràpia, la suplementació…. Vaig voler continuar aprofundint en el meu creixement personal i vaig aprendre sobre meditació, mindfulness, Reiki, Hoponopón

Aprendre totes aquestes disciplines des de la pràctica em va permetre descobrir que una Alimentació Antiinflamatòria i Terapèutica és la base per mantenir un estat de salut òptim i que la Mare Natura ens regala tots els principis actius per curar-nos de manera natural.

Vaig comprendre, també, que les emocions tenen un paper fonamental en la nostra salut, ia poc a poc em vaig anar alliberant de creences, pors, conflictes i ressentiments que carregava com una motxilla.

En definitiva, es tracta de nodrir les diferents parts de tu mateixa, de manera pràctica i empàtica, equilibrant cos, ment i ànima.

Si hi ha alguna cosa que em motiva, és sembrar llavors de salut, divulgant uns hàbits saludables per obrir consciència i contribuir a una societat més sana.

Les meves credencials

Sóc Coach Experta a PNL, certificada internacionalment com a Licensed NLP Coach per The Society of NLP i avalada pel Dr. Richard Bandler, co creador i pare de la Programació Neuro Lingüística.

Formada en nutrició a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) fujo de les dietes i els extrems, així que a ESI em vaig especialitzar en Inflamació Cel·lular i Nutrició Antiinflamatòria que millora la teva salut.

A Heilpraktiker Institut em vaig formar com Naturòpata i Aromaterapeuta descobrint les eines de la medicina natural.

El meu compromís

El meu compromís és absolut per ajudar els meus clients a aconseguir un equilibri a la seva vida a nivell físic, mental i emocional, sempre des de l'amor i l'amabilitat, buscant solucions amb flexibilitat.

Acompanyar les persones al camí de transformació perquè ser capaç de viure de manera plena el seu propi estil de vida.

Tot això des d'una filosofia d'autocura, autoconeixement i autoestima, perquè recorda: el motor de la teva vida ets tu.