La formació per a empreses més demandada

Com ja he assenyalat, la meva formació per empreses està dissenyada a mida de el client i és tan pràctica que jo prefereixo anomenar-la entrenament, perquè els assistents integren els coneixements mitjançant exercicis i dinàmiques de grup, podent aplicar les habilitats adquirides immediatament després de la formación.Mis càpsules formatives van dirigides a empreses i professionals que vulguin aconseguir l'èxit en base a la millora contínua, Adquirint no només nous coneixements sinó també aprenent noves competències.

Els mòduls de la meva formació per a empreses i organitzacions estan basats en el Mindcoaching®, amb utilització d'eines de Coaching i PNL i tots els contextos susceptibles de ser millorats són un terreny fèrtil per obtenir excel lents resultats per això són molt diversos els àmbits d'actuació ( vendes, Formació, Educació, comunicació, Negociació, Cura de persones ...), però les meves especialitats són les centrades en el domini de la comunicació persuasiva.

Àrea de gestió emocional

Formació per a empreses concebuda com tallers pràctics per gestionar estats anímics que influeixen en desenvolupament de l'activitat professional. Tot i que cada formació està dissenyada a mida de l'empresa, recomano un mínim de 8 hores d'entrenament, perquè les eines de MindCoaching que configuren el taller no siguin simplement més coneixements, sinó que serveixin per posar-les en pràctica immediatament a l'finalitzar la formació.

 

Formació per a empresas.Motivación

Motivació de l'equip

Formació per a empreses- Equip

Cohesió d'equips         

Formació per a empreses- Bon clima

Bon clima laboral

 

Àrea de Comunicació

Amb el llenguatge, ja sigui verbal o corporal, s'expressa la interpretació de cada individu fa de la realitat. Aprendre a utilitzar-lo de manera influent i persuasiva és una de les eines més poderoses per vendre, convèncer, ensenyar ... va estructurar la formació per a empreses en mòduls que s'adapten en termes de durada i necessitats concretes, però la base de l'entrenament és desenvolupar les habilitats de la comunicació eficaç.

Formació per a empreses- Augmentar vendes

 Augment de vendes amb PNL

 

Formació per a empreses- Connexió client

Connectar amb el client

Formació per a empreses- El llenguatge de client

Parlar el llenguatge de client

 

Formació per a empreses. llenguatge corporal

Influir amb el llenguatge verbal i corporal

 

Formació per a empreses. atenció persuasiva

Atenció telefònica persuasiva

 

Formació per a empreses. Presentacions.

presentacions magistrals