COACHING NUTRICIONAL

Qui sóc?

Em dic Noelia Espinosa i porto més d'11 anys acompanyant persones i famílies com a treballadora social, a millorar la seva situació i durant la meva trajectòria professional, he pogut comprovar com, la millor manera d'ajudar algú a canviar allò que ja no li funciona, és des de l'autoconeixement i la connexió, amb les seves necessitats, però també del propi potencial.

Durant algunes etapes de la meva vida en què he passat per situacions complicades, he tingut la necessitat de demanar ajuda. La feina personal que això comporta, m'ha permès conèixer-me, reconciliar-me amb mi mateixa; comprendre què estava passant, i m'ha donat la possibilitat de decidir cap a on volia anar. La meva vivència personal és el que em fa, en gran part, poder empatitzar i gaudir, moltíssim, acompanyant persones que connecten amb la necessitat de canvi, i aposten per millorar la seva vida.

És per tot això que fa uns anys, quan el coaching va arribar a mi, vaig decidir fer un gir professional a la meva vida. Sóc d'aquelles persones que no creuen a les casualitats; així que vaig sentir que la meva experiència vital i aquesta nova perspectiva que m'oferia el coaching havia de compartir-la.

Posteriorment, arran que la meva relació amb el menjar, no sempre ha estat la més beneficiosa per a la meva salut física i emocional, em vaig començar a interessar per la relació directa que existeix a les persones, entre el nostre Cos-Ment-Emocions.

Em vaig formar en alimentació natural i hàbits de vida saludable, cosa que em permet poder acompanyar les persones a millorar la seva alimentació i estil de vida, des d'una visió més integrativa. Expressions tan conegudes a la nostra cultura com, “se m'ha tancat l'estómac”, després d'una mala notícia; o, porto temps empassant-me el que sento, ens donen una pista d'aquesta interconnexió.

Les meves credencials

Sóc diplomada en Treballat Social per la Universitat de Barcelona i posteriorment, em vaig formar en Intervenció Familiar Sistèmica pel Centre de Teràpia Familiar i de parella Kine, cosa que m'ofereix un ampli bagatge en la intervenció amb les persones.

També estic acreditada a Coaching Familiar Sistèmic (UAB), a Programació Neuro Lingüística com Licensed Practitioner of NLP, per The Society of NLP amb l'aval del Dr. Richard Bandler, el pare de la PNL i titulada com a Experta en Nutrició natural holística (APTN-COFENAT).

Per tot això en el meu exercici com a Coach Experta en Nutrició acompanyo les persones a millorar la seva alimentació, aprenent a menjar d'una manera més intuïtiva, flexible i reconfortant i utilitzo les tècniques de reprogramació de la PNL perquè els canvis d'hàbits necessaris es puguin fer sense esforç.

La meva proposta és, sempre, apostar per un treball integral, tenint ben presents les tres àrees bàsiques de la persona, cos-ment-emocions; perquè una bona alimentació i un estil de vida saludable no són possibles, sense l'equilibri d'aquestes tres àrees inseparables

El meu compromís

Entenc els processos de canvi, com un gran viatge en què ens embarquem amb el desig de millorar, cosa que implica certs canvis i transformacions per assolir l'objectiu i, concretament, la meva meta és acompanyar-te perquè ho facis des del compromís, l'auto respecte i la comprensió cap a tu.

Aprendre a cuidar-te així, podent observar com la teva ment, cos i emocions es relacionen entre si, generarà un canvi autèntic i perdurable.

En tot aquest procés jo t'acompanyaré perquè integris una nova forma d'autocura i, sobretot, perquè oblidis les dietes. ja que el propi concepte afavoreix viure sota la influència molt negativa de la culpa i la prohibició.

Crec enormement en la capacitat que tenim les persones de transformació i canvi, sempre que es faci un bon “pla de ruta”; i en el treball amb els meus clients/es aquest bon pla de ruta està basat en l'autocura sense perdre de vista la flexibilitat i el plaer.