Coach Expert en PNL

La manera de formar-se com Coach Professional i tenir acreditació internacional: «Licensed NLP Coach ™»

COACHING

COACHING: Focus en l’objetiu

Claus Coaching

Formar-se en Coaching és indispensable per acompanyar a les persones fins als seus objectius i al Programa Coach Expert en PNL, Licensed NLPCoach®, s’aprèn a  utilitzar ar el llenguatge de manera inspiradora i influent per fer preguntes poderoses. El futur Coach coneixerà eines d’avaluació de la situació que ajuden al client a ampliar la consciència de la seva realitat, facilitant el camí a l’èxit al coneixer els canvis necessaris a fer (creences limitants, frens emocionals, estats debilitantes…). S'apren a conduir cada sessió i a fer seguiment de tot el procés complet.

PNL

PNL: Reprogramar la ment

Domini de la PNL

el programa Coach Expert en PNL, amb acreditació internacional com Licensed NLPCoach®, està basat en  domini de la Programació Neurolingüística, per ser una disciplina que afavoreix l’accés als processos mentals i emocionals que ens generen estats poderosos, per ser un model de comunicació eficaç i per aportar eines que eliminen els bloquejos que ens separen de les nostres metes. El Coach Expert en PNL inclou en els seus continguts al  Practitioner de PNL i el Màster en PNL que asseguren l'autèntica mestria en PNL per poder treballar amb clients de tot tipus i acompanyar-los a l'assoliment dels seus objectius siguin quines siguin.

success
COACHING AMB PNL: Salt a l’excel·lència

Coaching amb PNL

En el programa Coach Experto en PNL s'apren a fusionar les eines de Coaching amb les de PNL en l'acompanyament a persones inmerese en processos de canvi. En aquest ús complementari de les dues disciplines el client arriba abans al seu objectiu i la millora és més profunda i duradora. Amb el Coaching explorem la realitat del client, qui amplia la consciència, però moltes vegades el client detecta el fre i se sent incapaç de superar-lo: aquí és on la PNL entra en acció per desactivar els «programes automàtics» i proporcionar noves opcions de comportament, noves creences, noves capacitats ...

Modalitats del Programa Coach Expert PNL

Modalitat setmanal: dimecres matí, des de l'octubre fins al juny

Modalitat 9 caps de setmana: des d'octubre fins a juny

Modalitat intensiva estiu: 20 dies de juliol

CONÈIXER LA PROGRAMACIÓ AQUÍ

TOTS ELS DETALLS DEL PROGRAMA AQUÍ