Terapeuta Certificat en TRI®

CURS DE TERAPEUTA CERTIFICAT AMB TRI

Aquest Curs de Terapeuta Certificat en TRI® és una formació acreditada que prepara per exercir professionalment com a terapeuta de Teràpia de Reprogramació Integral, TRI® , un model d'acompanyament que genera una autèntica transformació de les limitacions per millorar la vida.

És impartit, per un equip d'instructors/es altament capacitats, liderats per Anna Flores, creadora del mètode, que a través de sessions teòriques i pràctiques, proporcionen una formació completa i rigorosa que compleix els més alts estàndards de qualitat. Durant la formació de Terapeuta TRI®, s'aprenen tots els conceptes, tècniques i eines de la Teràpia de Reprogramació Integral, TRI® necessàries perquè el futur terapeuta TRI® sàpiga dur a terme amb èxit el programa complet de  5 sessions amb qualsevol client.

També s'adquireixen les habilitats necessàries com a terapeuta TRI® per connectar amb el client i transmetre la confiança necessària durant el procés terapèutic. El Curs de Terapeuta Certificat en TRI® és un curs de teràpia ideal per a aquelles persones que desitgen ampliar els seus coneixements i habilitats terapèutiques, però també per a aquelles que vulguin iniciar-se com a professionals al món de la teràpia.

VEURE CURS