AVÍS LEGAL

 

1. DADES IDENTIFICATIVES

En compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es reflecteixen les següents dades: l’empresa titular del lloc web https://www.annaflores.es/ca és ANNA FLORES SOTO amb domicili a aquest efecte en Gran Via de les Corts Catalans 617, Ent-2a 08007 Barcelona, número de N.I.F.: 35034902Z. Correu electrònic de contacte: info@institutannaflores.com . Telèfon de contacte: (+34) 93.463.70.83

 

2. PROTECCIÓ DE DADES

ANNA FLORES SOTO compleix amb les directrius del Reglament General de Protecció de Daus, i altra normativa vigent, i vela per garantir el correcte ús i tractament de les dades personals de l’usuari. Per a això, al costat de cada formulari de recapto de dades de caràcter personal, en els serveis que l’usuari pugui sol·licitar a ANNA FLORES, farà saber a l’usuari de l’existència i acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades en cada cas, informant-lo de: (i) el responsable del tractament, (ii) la finalitat d’aquest, (iii) la causa legitimadora, (iv) els possibles destinataris de les dades, (v) el procediment per a exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació al tractament i portabilitat, així com, en els casos en els quals les dades no s’hagin obtingut del propi interessat, de (vaig veure) la procedència i les categories de dades tractades. Així mateix, ANNA FLORES SOTO informa que dóna compliment a la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i li sol·licitarà el seu consentiment al tractament del seu correu electrònic amb finalitats comercials a cada moment.

 

3. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

ANNA FLORES SOTO és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat d’ ANNA FLORES SOTO o bé dels seus llicenciadors. Tots els drets reservats. En virtut del que es disposa en els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització d’ ANNA FLORES SOTO. L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat d’ ANNA FLORES SOTO.

 

4. ENLLAÇOS

En el cas que en https://www.annaflores.es/ca es disposessin enllaços o hipervincles cap a altres llocs d’Internet, ANNA FLORES SOTO no exercirà cap mena de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas ANNA FLORES SOTO assumirà cap responsabilitat pels continguts d’algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè.

 

5. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

ANNA FLORES SOTO no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu, errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per a evitar-ho.

 

6. MODIFICACIONS I ACTUALITZACIONS

ANNA FLORES SOTO es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en la web, de la configuració, disponibilitat i presentació d’aquesta.