He aparegut a:

ACCEDEIX ALS RECURSOS GRATUÏTS

  • Video + PDF amb Tècnica de PNL per canviar comportaments automàtics

  • Hipnosis per augmentar la teva seguretat

  • PDF fragment del meu llibre “Pon rumbo a tu felicidad”

  • PDF fragment del meu llibre “Comunicación desde la PNL”

  • Tots els meus recursos gratuïts, hipnosis, newsletter amb novetats i propers cursos i altres coses que només comparteixo amb els meus suscriptors

  • COMPLIMENT EL SEGÜENT FORMULARI PER PODER ACCEDIR

Les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Anna Flores Soto, com a responsable d’aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar l’alta a aquesta subscripció i enviar-te els nostres nous continguts i ofertes de productes o serveis propis que puguin interessar.

Legitimació: El teu consentiment. Les dades que ens facilites estaran ubicats en els servidors de Mailchimp (proveïdor de correu electrònic màrqueting d’Anna Flores) fora de la UE als EUA. Mailchimp està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades. Veure política de privacitat de Mailchimp. Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en info@annaflores.es així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control. Veure política de privacitat de Mailchimp. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en info@institutannaflores.com així com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control.

ACCEDEIX VIDEO + PDF GRATUÏT

Canviar automatismes

Accedeix al meu material pas a pas sobre com utilitzar en tu mateix una tècnica basada en el Swish creat per en Richard Bandler©, pare de la Programació Neurolingüística i del que sóc entrenadora oficial. Aquesta tècnica té un 95% d’èxit per canviar comportaments automàtics (coses que faig que no controlo conscientment): nervis, bloquejos, pors, afartaments, falta de concentració… Tant si encara no coneixes la PNL como si ets terapeuta o vols convertir-te en coach profesional. Prova-ho en tu mateix i experimenta resultats increïbles seguint les meves indicacions.

ACCEDEIX PDF GRATUÏTAMENT

Posa rumb a la teva felicitat

Accedeix a un fragment gratuït del meu llibre «Pon rumbo a tu felicidad». Un llibre ple d’eines fàcils d’aplicar per canviar i dirigir la teva vida cap a on vols. Et donarà claus per conèixer-te millor i modificar aquells processos, conscients o inconscients, que no et donen els resultats que desitges. Em deixo de teories i ens posem mans a l’obra per analitzar diferents àrees de la teva vida i marcar-te objectius per millorar-les. Fes-li un cop d’ull a algunes de les tècniques que dono a la versió completa de el llibre per eliminar frens, canviar conductes, hàbits o creences sobre els que pensaves que no tenies control.

ACCEDEIX PDF GRATUÏTAMENT

Comunicació des de la PNL

Accedeix a un fragment gratuït del meu llibre “Comunicació des de la PNL”. En ell explico què és la comunicació eficaç i com els principis de la Programació Neuro-lingüística poden ajudar-te a aconseguir-la. Posa en pràctica algunes de les eines que dono en el llibre complet per fer que la comunicació flueixi, eliminar barreres entre emissor i receptor, parlar el llenguatge dels sentits, adaptar el missatge a el receptor, calibrar la conducta del teu interlocutor, escoltar activament, generar rapport, posar el focus en l’objectiu o establir una estratègia de comunicació.

Vols rebre una sessió individual gratuïta?

Els nostres graduats com a Coach Expert en PNL poden treballar gratuïtament amb tu en una sessió completa el dia del seu examen final. També tenim alumnes que volen fer un procés de pràctiques amb un client voluntari.