He aparegut a:

ACCEDEIX ALS RECURSOS GRATUÏTS

  • Video + PDF amb Tècnica de PNL per canviar comportaments automàtics

  • Hipnosis per augmentar la teva seguretat

  • PDF fragment del meu llibre “Pon rumbo a tu felicidad”

  • PDF fragment del meu llibre “Comunicación desde la PNL”

  • Tots els meus recursos gratuïts, hipnosis, newsletter amb novetats i propers cursos i altres coses que només comparteixo amb els meus suscriptors

  • COMPLIMENT EL SEGÜENT FORMULARI PER PODER ACCEDIR

Les dades de caràcter personal que ens proporcions omplint el present formulari seran tractades per Anna Flores Soto, com a responsable d’aquesta web. La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és per gestionar l’alta a aquesta subscripció i enviar-te els nostres nous continguts i ofertes de productes o serveis propis que puguin interessar.

Legitimació: El teu consentiment. Les dades que ens facilites estaran ubicats en els servidors de Mailchimp (proveïdor de correu electrònic màrqueting d’Anna Flores) fora de la UE als EUA. Mailchimp està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades. Veure política de privacitat de Mailchimp. Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en info@annaflores.es així com el dret a presentar una reclamació davant d’una autoritat de control. Veure política de privacitat de Mailchimp. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació i suprimir les dades en info@institutannaflores.com així com el dret a presentar una reclamació davant d'una autoritat de control.

ACCEDEIX VIDEO + PDF GRATUÏT

Canviar automatismes

Accedeix al meu material pas a pas sobre com utilitzar en tu mateix una tècnica basada en el Swish creat per en Richard Bandler©, pare de la Programació Neurolingüística i del que sóc entrenadora oficial. Aquesta tècnica té un 95% d’èxit per canviar comportaments automàtics (coses que faig que no controlo conscientment): nervis, bloquejos, pors, afartaments, falta de concentració… Tant si encara no coneixes la PNL como si ets terapeuta o vols convertir-te en coach profesional. Prova-ho en tu mateix i experimenta resultats increïbles seguint les meves indicacions.

ACCEDEIX PDF GRATUÏTAMENT

Posa rumb a la teva felicitat

Accedeix a un fragment gratuït del meu llibre «Pon rumbo a tu felicidad». Un llibre ple d’eines fàcils d’aplicar per canviar i dirigir la teva vida cap a on vols. Et donarà claus per conèixer-te millor i modificar aquells processos, conscients o inconscients, que no et donen els resultats que desitges. Em deixo de teories i ens posem mans a l’obra per analitzar diferents àrees de la teva vida i marcar-te objectius per millorar-les. Fes-li un cop d’ull a algunes de les tècniques que dono a la versió completa de el llibre per eliminar frens, canviar conductes, hàbits o creences sobre els que pensaves que no tenies control.

ACCEDEIX PDF GRATUÏTAMENT

Comunicació des de la PNL

Accedeix a un fragment gratuït del meu llibre “Comunicació des de la PNL”. En ell explico què és la comunicació eficaç i com els principis de la Programació Neuro-lingüística poden ajudar-te a aconseguir-la. Posa en pràctica algunes de les eines que dono en el llibre complet per fer que la comunicació flueixi, eliminar barreres entre emissor i receptor, parlar el llenguatge dels sentits, adaptar el missatge a el receptor, calibrar la conducta del teu interlocutor, escoltar activament, generar rapport, posar el focus en l’objectiu o establir una estratègia de comunicació.

Vols rebre una sessió individual gratuïta?

Els nostres graduats com a Coach Expert a PNL poden treballar gratuïtament amb tu en una sessió completa el dia del seu examen final. També tenim alumnes que volen fer un procés de pràctiques amb un client voluntari.