Formació de Terapeuta Certificat en TRI®

Aquesta formació de Terapeuta Certificat en TRI® és un curs acreditat que prepara per exercir professionalment com a terapeuta de Teràpia de Reprogramació Integral, TRI® , un model d'acompanyament que genera una autèntica transformació de les limitacions per millorar la vida.

És impartit, per un equip d'instructors/es altament capacitats, liderats per Anna Flores, creadora del mètode, que a través de sessions teòriques i pràctiques, proporcionen una formació completa i rigorosa que compleix els més alts estàndards de qualitat. Durant la formació de Terapeuta TRI®, s'aprenen tots els conceptes, tècniques i eines de la Teràpia de Reprogramació Integral, TRI® necessàries perquè el futur terapeuta TRI® sàpiga dur a terme amb èxit el programa complet de  5 sessions amb qualsevol client.

També s'adquireixen les habilitats necessàries com a terapeuta TRI® per connectar amb el client i transmetre la confiança necessària durant el procés terapèutic. La formació de Terapeuta Certificat a TRI® és un curs de teràpia ideal per a aquelles persones que desitgen ampliar els seus coneixements i habilitats terapèutiques, però també per a aquelles que vulguin iniciar-se com a professionals al món de la teràpia.

A tenir en compte sobre aquesta formació de Terapeuta TRI®:

 • L'enfocament de la formació de Terapeuta Certificat a TRI® se centra en aprendre fent ja que en experimentar la pràctica activa dels conceptes i en reflexionar sobre l'experiència per integrar l'aprenentatge de manera més efectiva. Per tant, aquest curs no és adequat per a les persones que no estan disposades a participar activament a les pràctiques.
 • És un curs apropiat per als que estan buscant una formació de terapeuta pràctica i transformadora però que els permeti desenvolupar les habilitats i eines per acompanyar de manera professional a altres persones en la millora de la seva vida, aleshores la formació de Terapeuta Certificat en TRI® pot ser lelecció correcta.
 • Per inscriure's a aquesta formació de Terapeuta TRI® no cal tenir coneixements previs en l'àmbit de les teràpies o tècniques relacionades amb el benestar emocional i mental.
 • Tampoc cal estar format a Coaching, PNL o qualsevol altra disciplina terapèutica, però, la TRI® és un mètode que pot complementar de manera excel·lent aquesta mena d'acompanyaments.
 • La formació de Terapeuta TRI® és un curs de teràpia destinada als que vulguin utilitzar el mètode amb altres persones i poden fer-ho professionalment o no, però que les tècniques necessiten ser guiades per una persona diferent de la persona que les rep, el que anomenaríem el eix «terapeuta-client».
 • Gràcies a aquesta formació de Terapeuta Certificat en TRI®, els participants poden aplicar amb èxit aquestes tècniques de manera professional en multitud d'àmbits en què els potencials clients vulguin millorar el seu nivell de satisfacció i, a més, en tots els camps on es requereixi treballar amb persones de manera integral i efectiva.
 • La formació de Terapeuta TRI® no està recomanada per a persones interessades a utilitzar les tècniques per a si mateixes, ja que les eines requereixen un estat de relaxació profunda que dificulta l'autoaplicació.

Testimonis

Una formació única i imprescindible per a tothom que vulgui adquirir eines pràctiques que ajudin a impulsar el canvi. Anna ha estat molt generosa en haver creat aquest model des de la seva experiència i no puc estar més agraïda per tot el que he après i em servirà per ajudar les persones.

Desiree Caicedo. Coach amb PNL

Aquest curs de TRI®, Teràpia de Reprogramació Integral, ha estat una gran experiència que m'ha obert un camí nou i un nou horitzó per ajudar i acompanyar.

Gràcies per tot Anna.

Laia Vazquez. Terapeuta

Un curs ple d'aprenentatges que ha estat una experiència inoblidable en companyia d'ànimes amb la mateixa passió on aprens a enriquir la vida dels altres!

Gràcies, Anna Flores per ensenyar-me a compartir!!!

Elisabeta Kocsis. Terapeuta amb PNL

Ha estat una formació de qualitat, professionalitat de nivell altíssim i atenció al detall. Destacaria el caràcter experiencial únic i pràctic del curs i la seva metodologia. Anna, ha sabut recopilar en aquesta formació les eines més reeixides i de més resultat obtingut en la seva llarga experiència professional en l'àmbit de l'empresa i en l'acompanyament personal.

Anna Flores és una excel·lent persona molt propera, el principal objectiu de la qual és deixar un impacte positiu al món!!. Recomano aquest curs.

Gràcies pel teu temps, paciència i la teva gran professionalitat.

Isabel Pérez, Neurocoach

Haver-me format com a terapeuta TRI, amb l'Anna, marca un abans i un després en la meva oferta com a Coach. Ara després de la formació a la Teràpia de Reprogramació Integral TRI®, em sento equipada, no només amb coneixements sinó també amb eines efectives per contribuir positivament a acompanyar les persones cap al seu benestar, amb una manera suau i amable de canviar automatismes i deixar enrere limitacions, per aconseguir canvis en el present i crear aquest futur desitjat.

Gràcies Anna per oferir aquesta formació, compartir la teva experiència generant aprenentatge amb una combinació perfecta entre la teoria i la pràctica.

Carmen Reguengo. Coach Holístic

La Teràpia de Reprogramació Integral, TRI®, és una teràpia revolucionària que canviarà la vida de les persones.

En aquest curs, Anna Flores, creadora del mètode i formadora del curs, ens transmet el vostre coneixement i anys d'experiència a través d'eines de senzilla aplicació i molt fàcils d'aprendre.

Tot i això, són tècniques molt poderoses per ajudar que la gent tingui la vida que vol i que es mereix.

Mireia Gonzalez. Terapeuta

No em puc sentir més orgullosa d'haver cursat la primera edició de la formació de TRI ® de la qual no tinc dubte suposarà un punt d'inflexió a nivell professional a la meva carrera. En el curs d'Anna Flores per certificar-te a TRI®, no només et formes, el més important és que et prepara per a casos reals , molt diferent d'altres cursos que he assistit amb formadors que no exerceixen amb clients i que no et preparen per a allò que et trobaràs a la realitat de les teves sessions.

Recomano aquesta formació per a aquells que vulguin dedicar-se professionalment a l'acompanyament emocional perquè he pogut comprovar la seva efectivitat en clients amb problemàtiques molt generalitzades i comportaments molt cronificats en el temps. Eternament agraïda a Anna Flores, ja no només per la revolució que suposa el seu model TRI ® sinó també per haver creat un model tan VERITABLE d'èxit, que permetrà millorar la professió de tants terapeutes, i la de totes aquelles persones que puguem acompanyar .

Diuen que l'ensenyament més que no pas impartir coneixement és inspirar el canvi. Gràcies Mestra per transmetre tanta saviesa i ser el far que il·lumina tants camins.

Queralt Córdoba, Coach i Trainer de PNL i Coaching,

Fa dues setmanes vaig acabar el curs de TRI® d'Anna Flores que vaig fer presencial a Barcelona i algunes classes en línia. Des de llavors vaig començar a utilitzar el mètode a la feina: puc confirmar que és poderós i que els encanta als clients.

Durant el curs vaig aprendre amb facilitat gràcies a la manera d'explicar de l'Anna i les practiques que em van servir per aclarir qualsevol dubte que podia tenir. M'he sentit recolzada i acompanyada per superar les meves pròpies limitacions.

El més sorprenent de tot és que aquest mètode t'ajuda a deixar anar sense reviure el patiment desbloquejant-te i empoderant-te per poder solucionar els teus problemes i ser present a l'aquí i ara.

Per mi hi ha un abans i un després d'aquest curs: és com si ara de debò tinc les eines correctes per poder acompanyar les persones i solucionar-ne els problemes.

Pel que fa a les classes com sempre és un plaer poder participar als cursos d'Anna on sempre aprenc i prenc més consciència de mi mateixa per ser millor persona i professional.

Elisa Montrucroli. Coach i Training Manager

Se'm fa molt difícil descriure en una ressenya el que ha significat per a mi formar-me a Teràpia de Reprogramació Integral, TRI,®, en la meva construcció professional acompanyant persones a millorar les seves vides.

Aquesta teràpia genera un canvi molt gran amb un sistema ben senzill i absolutament ple d'humanitat, com no podia ser altrament si coneixes la seva creadora.

Per mi ha significat un mètode que em permet créixer i sentir-me totalment lliure com a persona que acompanya altres persones en el seu creixement i desenvolupament.

A més, els resultats que estic veient en els clients que s'endinsen en un procés de TRI®, programa de 5 sessions de Teràpia de Reprogramació Integral, em sorprenen completament diàriament.

Estaré agraït a Anna per tota la vida.

Joan Marc Salaet. Coach Expert a PNL

Vols parlar amb Anna Flores sobre aquesta formació de Terapeuta TRI®?

 • Conèixer les claus de la TRI®
 • Desenvolupar les competències del terapeuta TRI®
 • Conèixer totes les tècniques TRI® de desprogramació de patrons del passat
 • Conéixer totes les tècniques TRI® de reprogramació del present
 • Conéixer totes les tècniques TRI® de programació del futur desitjat
 • Desenvolupar els recursos necessaris per recomanar el pla d'entrenament
 • Usar el llenguatge per crear transformació amb exercicis de relaxació
 • Dominar totes les eines per a cada pas del procés, de manera efectiva i sostenible.
 • Acreditar-te internacionalment per utilitzar la TRI® amb terceres persones

La formació de Terapeuta Certificat a TRI® està dirigida a qualsevol persona interessada a dominar un mètode i acreditar-se internacionalment per dedicar-se professionalment a l'acompanyament terapèutic de persones.

També és un mètode valuós per a qualsevol professional duna altra disciplina que busqui ajudar els seus clients a assolir els seus objectius i millorar la seva qualitat de vida en un curt període de temps.

Però Qui es pot formar com a Terapeuta TRI®?

Qualsevol persona que reuneixi les condicions següents:

 • Gaudir d´un estat mental i emocional saludables
 • Haver-se format per un entrenador acreditat a TRI® per l'IAF
 • Haver demostrat un bon exercici de les competències requerides per ser un Terapeuta Certificat TRI®
 • Estar compromès amb el Codi deontològic TRI®
 • Haver superat les proves teoricopràctiques exigides per l'IAF
 • Haver completat totes les pràctiques requerides amb clients fora de la formació
 • TRI®                                                                                                                                  
  Què és la TRI®?
  Objectius de la TRI®
  Per a qui és apropiada la TRI®?
  Qui pot ser terapeuta TRI®?
  Competències del facilitador de TRI®
  Codi deontològic de TRI®
 • BASES DE LA TRI®
  Les claus de l'èxit de la TRI®
  Ment conscient i Inconscient
  Del pensament al resultat
  Els nivells lògics
  La Línia del temps
 • METODOLOGIA DE TRI®                                                                              
  El Mètode 5 E
  Seqüència del Procés de TRI®
  L'acord de TRI®
  La sessió de TRI®

Inversió

Com s'indica a l'apartat «Modalitats del curs», es pot triar entre diferents propostes de la formació en teràpia TRI® la que encaixi millor amb la disponibilitat de temps i preferències personals.

La inversió del curs és de 2990, que es poden pagar en còmodes terminis, però apliquem descompte per a la forma de pagament de comptat amb targeta i, també comptat amb targeta amb 30 dies d'antelació.

Si l'import total del curs se satisfà totalment amb 30 dies d'antelació, s'aplica un descompte de 500€.

Els preus inclouen

 • Manual de la formació en teràpia TRI®
 • Material per als exercicis
 • L'import íntegre de la matrícula: 250€
 • Supervisió de les pràctiques obligatòries
 • Refrigeris a les pauses
 • Certificat que acredita ser terapeuta TRI®

Mètodes de pagament

Hi ha dues opcions a triar:

 1. Pagament al comptat
 • Es paga l'import total del curs amb targeta de crèdit amb el benefici de 300€ o 500€ de descompte en pagar amb més de 30 dies d'antelació a la data d'inici del curs.
 • El preu que es mostra en formalitzar el pagament depèn de la data en què s'estigui fent el mateix.
 1. Pagament ajornat
 • Les nostres formacions poden pagar-se còmodament en 3, 6 o 12 mesos, a través del sistema de finançament SEQURA.
 • En el moment de formalitzar el pagament és quan ha de triar-se el nombre de quotes i es mostra l'import exacte de cadascuna incloent les despeses de finançament.

Inscripció i Reserva

 • La inscripció s'inicia amb el pagament de la formació, al marge de la forma de pagament triada (targeta de crèdit o finançament ajornat).
 • Durant el procés s'emplenen totes les dades necessàries perquè l’Institut Anna Flores pugui emetre i enviar la factura corresponent.
 • La plaça queda garantida automàticament amb l'enviament de la factura.
 • Abans de l'inici del curs, aproximadament amb uns 10 dies d'antelació, enviem un correu recordatori del curs, incloent les dades pràctiques perquè el curs sigui una experiència òptima.

Per a aclariments contactar AQUÍ

Política de cancel.lació

Per conèixer la política de cancel.lació clicar AQUÍ

Modalitats de la Formació de Terapeuta Certificat en TRI®

Per què certificar-se amb aquesta formació en teràpia TRI®?

  • Perquè permet dedicar-se professionalment per ajudar les persones a viure la vida que desitgen i es mereixen
  • Per especialitzar-se en una teràpia innovadora que obté resultats extraordinaris
  • Perquè l'excel·lent formació prepara per aplicar el mètode tan bon punt s'acaba, ja que és pràctica i vivencial
  • Perquè és un model que Anna Flores ha creat des de la seva llarga experiència acompanyant persones i empreses
  • Perquè el mètode està dissenyat per assimilar-lo fàcilment
  • Perquè l'estructura del programa formatiu afavoreix la bona execució del mateix
  • Més del 80% del temps destinat a la pràctica
  • Perquè la formació facilita les eines en un suport escrit per saber exactament què fer a cada sessió amb el client
  • Perquè a l'IAF els grups són reduïts per poder supervisar tots els participants
  • Cada tècnica/eina/exercici es practica tres vegades

Properes edicions Formació de Terapeuta Certificat a TRI®

El cost és de 2.990 €. Pagat al comptat són 2.690€. Amb 30 dies d'anticipació són 2.490€.
Si no pots assistir-hi personalment pots seguir-lo des de casa per videoconferència en directe

INICI MODALITAT PAGAMENT AL COMPTAT PAGAMENT A TERMINIS ESTAT
5 de Març de 2024

Veure Calendari

Setmanal, 15 dimarts a la tarda
PRESENCIAL I VIDEOCONFERÈNCIA EN DIRECTE
OBERT
8 de Noviembre de 2024

Veure Calendari

Semi intensiu 3 caps de setmana

PRESENCIAL I VIDEOCONFERÈNCIA EN DIRECTE

OBERT

Si vols més informació, pots accedir al formulari de contacte AQUÍ