Sessions individuals a distància

Les sessions individuals  de Coaching amb PNL a distància convenen qualsevol persona interessada a millorar algun aspecte de la seva vida que per qualsevol motiu no pugui o no vulgui desplaçar-se a les nostres instal·lacions.

El nostre model d'acompanyament on line és exactament igual al de les sessions presencials, ja que el NLPCoaching ©, que és la disciplina que fusiona Coaching i PNL, és de molt fàcil aplicació a través de les plataformes de videoconferència.

Utilitzem les eines del Coaching  perquè el client pugui analitzar a fons el que vol aconseguir i practiquem la tècnica de PNL més apropiada per al cas i així poder eliminar qualsevol bloqueig emocional-conductual o creences limitants.

En el cas de considerar que seria convenient per al client rebre una inducció hipnòtica la gravem i li enviem per correu electrònic o WhatsApp.

Mira el vídeo sobre les sessions individuals

Per a què serveixen les sessions a distància?

Les sessions individuals a distància, a l'igual que les presencials, serveixen per aconseguir qualsevol objectiu relacionat amb estats emocionals, conductes, hàbits o inseguretats. Per exemple: desenvolupar habilitats socials, reduir l'estrès, millorar les relacions, comunicar eficaçment, augmentar la concentració en estudis o treball, superar traumes, guarir fòbies, manejar crisi puntuals (divorci, acomiadament, exàmens, presentacions), millorar la gestió de el temps , incrementar la seguretat i autoconfiança, augmentar l'autoestima, deixar de fumar, menjar saludablement ...

Quantes sessions es necessiten?

És difícil saber per endavant quantes sessions individuals a distància necessitarà una persona per a aconseguir el seu objectiu específic. Però gràcies a que les nostres sessions tenen una hora i mitja de durada,  hi ha una gran inversió de temps i ens satisfà publicar les estadístiques de l'Anna Flores, els resultats de les quals mostren que  el 84% dels clients aconsegueixen la meta en menys de quatre sessions.

Volem remarcar que després de comprovar l'impacte positiu de la primera sessió ens resulta més fàcil fer un pronòstic del nombre de sessions totals.

Com sol·licitar les sessions?

Pots contactar des del botó que trobes a la fi del paràgraf i explica'ns breument quina és la qüestió a treballar. Et contestarem a la major brevetat, amb un límit de 48 hores, informant-te de les tarifes de les sessions individuals a distància i de les plataformes per connectar-: Teams, Skype o Whatsapp.

Quan decideixis seguir endavant,  et demanarem que  ens confirmis la teva disponibilitat horària i , d'aquesta manera, podrem oferir-te  almenys dues dates possibles  perquè triïs la que et resulti més convenient. Cal tenir en compte que atenem  de dilluns a divendres.