Coaching per Empreses

El meu objectiu és millorar els resultats dels meus clients aportant solucions als problemes propis de la realitat empresarial actual. La meva oferta de serveis de Coaching per a Empreses se centra a fer intervencions estratègiques basades, sobretot, en el desenvolupament de l'individu a través de l' Coaching i la Formació.

Els meus àrees d'especialització són totes les relacionades amb la comunicació: vendes, recursos humans, lideratge, atenció a client ... aportant no només coneixements sinó el desenvolupament de les habilitats necessàries per portar els professionals i, per tant, a les empreses a desenvolupar el seu màxim potencial. Després de diagnosticar i avaluar les necessitats concretes de cada situació proposo una solució òptima dissenyada a mida.

Punts forts

Estic acreditada com Professional Certified Coach (PCC) per la International Coach Federation, Màster Certified Team & Corporate Coach, Advanced Certified Professional & Executive Coach, acreditats per l'Associació Espanyola de Coaching (ASESCO) i per la ICF. també sóc Licensed Trainer of NLP ™ i Licensed NLP Coaching Trainer™ per The Society of NLP ™, avalada pel Dr Richard Bandler®, co creador de la Programació Neuro Lingüística, per dictar cursos de PNL certificats internacionalment i formar Coaches Professionals experts en PNL.

Coaching per a empresescoaching per a empreses

Més de 20 anys d'experiència en la direcció i gestió d'equips en àrees comercials. Milers d'hores d'acompanyament a professionals i equips amb eines de Coaching i PNL.

Els meus processos de Coaching duren un màxim de 6 sessions en un 93% dels casos. Les meves formacions i/o conferències estan avaluades pels assistents amb una mitjana de 9,6 sobre 10.

Coaching per Empreses

Coaching Executiu

El Coaching Executiu és una modalitat de Coaching per a Empreses que obté resultats extraordinaris en un breu període de temps perquè el client es compromet amb el pla d'acció que ell mateix dissenya. El procés de Coaching afavoreix una nova visió de la situació i àmplia la consciència sobre les debilitats i fortaleses, d'aquesta manera aflora tot el potencial de el client, qui sent un total control sobre el canvi.

Coaching per Empreses

Coaching d'Equips

En el moment actual, en què l'optimització dels recursos és una de les claus de l'èxit, el Coaching d'Equips és fonamental en el Coaching per a Empreses per crear un clima de treball que afavoreixi la comunicació i la motivació necessàries per assolir els objectius. Amb un procés de Coaching d'Equips s'assoleixen resultats que superen la suma de totes les individualitats.

Coaching per Empreses

Formació a mida

Les meves formacions dissenyades a mida de l'empresa, a l'igual que el Coaching per a Empreses, són eminentment pràctiques; de fet, més que formacions, a mi m'agrada anomenar-entrenaments. Els assistents integren els coneixements mitjançant exercicis i dinàmiques de grup i poden aplicar les habilitats adquirides immediatament després de la formació.

Les més demandades

Dissenyem les nostres formacions a mida de les necessitats dels nostres clients amb utilització d'eines de Coaching i Programació Neuro Lingüística

Els meus intervencions van dirigides a empreses i professionals que vulguin aconseguir l'èxit basant-se en la millora contínua, que vulguin no només adquirir nous coneixements sinó també aprendre noves competències, desenvolupant a l'màxim el seu potencial. Per això les defineixo com entrenaments.
Les més demandades