S'està carregant ...

Entrenadora oficial de Coaching
i PNL del Dr. Richard Bandler©

Creadora del model TRI®,
Teràpia de Reprogramació Integral

Trainer Internacional d'Hipnosi
Ericksoniana de l'AHPNL

Acreditada com a Professional
Certified Coach per la ICF

Què et podem oferir?

Clica per accedir a les publicacions

Què diuen de l'Institut Anna Flores?

De l’Anna Flores no només aprens tècniques de PNL i Coaching.

Amb l’Anna descobreixes el potencial que tens com a persona i el lluny que pots arribar.

Són vitamines per a l’ànima.

Tere Sitjes, Psicòloga. Cardedeu. Barcelona

El Practitioner de l’Anna Flores va ser la meva millor inversió dels últims anys. L’Anna ensenya les eines de PNL millor que ningú i em va treure la por a volar que tenia de fa 16 anys i el tabac! Per mi, és la millor PNLista a Espanya i la recomano a tot el món. Gràcies Anna.

Marc Reklau, Coach i autor Bestseller. Barcelona

Vols passar de fer un ús neutre de el llenguatge a emprar-lo de tal manera que et faciliti vendre, ajudar, convèncer, explicar, ensenyar ...? Descobreix la PNL. Vols, a més, dominar-des d'un aprenentatge subjectiu, magistral i únic? Descobreix a Anna Flores.

Juan Diego Salinas, Coach Executiu Sènior. Màlaga

Vaig estudiar amb l’Anna el Practitioner de PNL. És una gran professional, amb un enorme sentit de l’humor i valentia. Més tard, vaig realitzar amb ella un treball personal, del que li estic molt agraïda, ja que torno a sentir en mi la força i la seguretat que havia perdut. Gràcies Anna, de tot cor.

Inés Giménez, Coach Executiva. Barcelona

Vaig conèixer a Anna Flores com a entrenadora de PNL en un curs de Licensed Practitioner de PNL a Màlaga.
Com a formadora en PNL és única i brilla en cadascuna de les seves classes amb la seva forma d'apropar-nos a la matèria gràcies als seus grans coneixements i experiència, la seva naturalitat, els seus dots de comunicació i la seva passió pel que fa. Sense cap dubte, és un referent en PNL i la recomano a l'100%, la seva manera d'ensenyar-nos i el conèixer-la com a persona han marcat gratament el meu camí.

Mapi Sosa Santana, Coach Executiva. Màlaga

He tingut la sort de creuar-me amb l'Anna en el meu camí cap a la certificació com Master PNL i puc descriure el meu aprenentatge amb ella amb tres paraules:
(P) Asion: li agrada ensenyar i ensenya el que li agrada.
(N) aturalidad: senzillesa, claredat i tots els conceptes aplicables des del primer moment.
(L) uz: Anna il·lumina un camí de descobriment de possibilitats personal i com una llevadora il·luminarà a el mestre que portes dins.

Marcos Álvarez, Retail Coach. Bilbao

El Practitioner em va ajudar moltíssim a nivell personal. Treballo com a Directora de RRHH i la veritat és que vivia en un entorn molt estressant, que, unit al fet que em costava molt desconnectar, feia que estigués sempre en tensió.
Gràcies als exercicis de trànsit que practiquem al curs, l’Anna em va salvar i ara treballo sense estrès. Així mateix, ho utilitzo gairebé sense pensar en el meu dia a dia en un treball relacionat 100% amb les persones. T’adones que molts dels límits que tenim ens els posem nosaltres mateixos i pots ajudar als altres, gràcies a la PNL, a eliminar-los. Deixaràs passar l’oportunitat d’eliminar els teus?

Laura Cespedosa, Directora de RRHH. Barcelona

Cursos de Coaching i PNL, Hipnosi i TRI® a Barcelona

Aquesta formació de TRI® és un curs acreditat que prepara per exercir professionalment com a terapeuta de Teràpia de Reprogramació Integral, TRI® , un model d'acompanyament que genera una autèntica transformació en 5 sessions. Terapeuta Certificat a TRI.

Aquest Practitioner d'Hipnosi està acreditat per la AHPNL, (Associació Hispanoamericana de PNL&Hipnosis) per usar la hipnosi en un context professional. L'imparteix Anna Flores, i es pot seguir també en streaming. Practitioner d'Hipnosi.

El Licensed Practitioner of NLP® és una formació certificada internacionalment per The Society of NLP ™ i el Dr. Richard Bandler®, co creador de la PNL. És el primer nivell de PNL on s'adquireixen les competències per poder aplicar la PNL a terceres persones.

Una formació que prepara per exercir el Coaching de manera professional, On els assistents desenvoluparan les competències de l'Coach per dedicar-se a l'Coaching personal o executiu. Imprescindible per acreditar-se com Licensed NLP Coach ™. Coach Professional.

Formació per a ser Coach professional amb especialitat en PNL. Un programa complet amb diversos mòduls de Coaching i PNL. Ha de passar-se exàmens teòrics i pràctics per a ser certificat per The Society of NLP ™ com Licensed NLP Coach ™.

L’últim del videobloc