Sessions de Coaching amb PNL

NOTA: Aviat publicarem el vídeo en català

Les sessions individuals de Coaching amb PNL convenen qualsevol persona interessada a millorar algun aspecte de la seva vida.

El nostre model de treball està basat en l'aplicació del NLPCoaching © en sessions presencials o per videoconferència.

Aquest model, a més de fusionar ambdues disciplines, Coaching i PNL, permet la incorporació de la hipnosi ericksoniana quan pot resultar convenient per al client i, així, afavorir que aflori tot el potencial intern del client.

Amb el Coaching, el client posa el focus en el seu objectiu prenent consciència de la situació en què es troba per dissenyar un pla dacció que el porti fins a la meta.

En aquest procés, el client detecta tant les seves habilitats i capacitats com les dificultats i les limitacions.

Tot i això, adonar-se de la situació, conèixer-la i comprendre-la, de vegades, no és combustible suficient per posar en marxa el motor del canvi.

Molts clients manifesten "Ja sé que hauria de fer X, però ... no puc !!!". En aquest punt és quan entra en joc la PNL i la hipnosi. Les tècniques de PNL "reprogramen" la ment per eliminar pors, creences limitants, seqüeles d'una experiència anterior, hàbits nocius, conductes no beneficioses i bloquejos emocionals. La PNL desactiva els automatismes inconscients i la hipnosi instal.la noves maneres de comportar-se i sentir-se.

Per a què serveixen?

Les sessions individuals on line, igual que les presencials, serveixen per a aconseguir qualsevol objectiu relacionat amb estats emocionals, conductes, hàbits o inseguretats. Per exemple: desenvolupar habilitats socials, reduir l’estrès, millorar les relacions, comunicar eficaçment, augmentar la concentració en estudis o treball, superar traumes, curar fòbies, gestionar crisis puntuals (divorci, acomiadament, exàmens, presentacions), millorar la gestió del temps, incrementar la seguretat i auto confiança, augmentar l’auto estima, deixar de fumar, menjar saludablement…

Quantes sessions?

És difícil saber per endavant quant durarà un procés concret. En funció de l'objectiu del client, després de la primera sessió, quan hem pogut avaluar el nivell de millora, podem donar una estimació del nombre de sessions i la seva freqüència. El model de sessió, ofert per tot l'equip de l'Institut Anna Flores, té una durada d'una hora i mitja i les estadístiques publicades a la web (84% de clients aconsegueixen l’objectiu en menys de 4 sessions) són concretament els resultats de l'Anna Flores sobre la base d'aquesta mena de sessió estàndardd.

Com sol.licitar-les?

Pots escriure'ns des de la pàgina de contacte o des del botó que trobes a la fi del paràgraf i explica'ns breument quina és la qüestió a treballar. Et contestarem a la major brevetat, amb un límit de 48 hores, informant-te de les tarifes de les sessions.

Quan decideixis seguir endavant,  et demanarem que  ens confirmis la teva disponibilitat horària i , d'aquesta manera, podrem oferir-te  almenys dues dates possibles  perquè triïs la que et resulti més convenient. Cal tenir en compte que atenem  de dilluns a divendres.