anna flors

Qui sóc?

Sóc Anna Flores i encara que vaig estudiar filologia, la meva trajectòria professional va transcórrer durant més de 20 anys pel món de la moda, en la direcció i gestió d’equips i fa uns anys vaig decidir dedicar el meu temps i energia  a les persones en comptes dels productes, així que vaig iniciar la meva formació en Coaching i PNL.

Aquesta decisió va canviar la meva vida per sempre: quan vaig acabar la meva preparació, em vaig acreditar com Coach Professional, vaig començar a treballar de manera voluntària en organitzacions i associacions i, més tard, ho vaig fer professionalment.

Ara quan miro enrere em satisfà veure el camí recorregut, no ha estat fàcil, fins i tot algunes vegades ha estat dur, però ara sento que la meva vida té sentit, perquè ser un instrument per al desenvolupament humà fa que el meu treball sigui una font d’aprenentatge i creixement continus.

Ser testimoni cada dia dels canvis positius que cadascun de nosaltres pot dur a terme de manera individual i de la influència que tenen en el nostre entorn manté viva en mi la idea juvenil que podem fer realment un món millor. Com? Començant per nosaltres mateixos..

Una mica més sobre mi

Després de certificar-me com Practitioner de PNL i Màster de PNL em vaig formar com Entrenadora Internacional de PNL, Licensed Trainer of NLP™ i Licensed NLP Coaching Trainer™per The Society of NLP ™, avalada pel Dr Richard Bandler®, co creador de la Programació Neuro Lingüística , per dictar cursos de PNL certificats internacionalment. Més tard, com a Licensed NLP Coaching Trainer™ (entrenadora oficial de Coaching de PNL) per The Society of NLP™ i el Dr. Richard Bandler®, també acredito professionals del Coaching.

Sóc Especialista en Psicoteràpia i Hipnosi Ericksoniana per l’ Institut Erickson de Madrid  i Trainer Internacional d’ Hipnosi Ericksoniana Aplicada avalada per l’ Associació Hispanoamericana de PNL & Hipnosi per impartir certificacions internacionals de Hipnosi Ericksoniana.

Estic acreditada com Professional Certified Coach (PCC) per la International Coach FederationMaster Certified Team & Corporate Coach, Advanced Certified Professional & Executive Coach, acreditats per l’  Associació Espanyola de Coaching (ASESCO) i per la ICF i certificada com Generative Coach per The NLP University.

Preparadora Verbal(I) per INTEC i me he format amb entrenadors de talla internacional com Richard Bandler, John La Vall, John Grinder, Gabriel Guerrero, Robert Dilts, Teresa García i Stephen Gilligan.

També sóc autora de Comunicació des de la PNLhttps://www.icbeditores.com/autores/anna-flores/ (ICB Editors) i de Posa rumb a la teva felicitat (Editorial EDAF).

icflogo07 logosnlpANNA FLORES. AHPNL

Títol Trainer Internacional PNL

Com a Coach tinc com a únic objectiu acompanyar als meus clients en la presa de les seves pròpies decisions facilitant el canvi a través del Coaching i la PNL. Cada procés és únic, com a únic és cada individu, però la meva manera de dirigir cada procés sempre és la mateixa: sentint un profund respecte pel meu client i creient sincerament que els recursos necessaris estan en el seu interior.

Com a formadora sóc molt acurada a escollir les organitzacions amb les quals col·laboro, només ho faig amb escoles que comparteixen els meus valors: treballar pel desenvolupament humà  des del profund convenciment que qualsevol persona té tot el potencial en el seu interior i que el meu treball és ser simplement un instrument perquè dit potencial aflori. Això sí, el millor instrument possible.

En els cursos certificats de PNL i Coaching que imparteixo al meu Institut poso a el servei dels meus alumnes, a més dels coneixements, tota la meva experiència com a Coach, perquè puguin convertir-se en grans professionals del canvi. Les comparteixo els errors i aprenentatges que he anat acumulant al llarg de la meva trajectòria perquè els siguin d'utilitat en la seva carrera.

Donar el millor de mi en cada procés. Els meus clients, particulars o empreses, poden esperar de mi un lliurament total, una visió enriquidora de la seva realitat i la meva plena confiança en les seves possibilitats.

Cada persona percep el món a partir d’un marc de referència creat a través de les seves experiències vitals i elabora un mapa a l’interior de la seva ment, però, com Korzysbski va assenyalar, el mapa no és el territoriSegons aquest principi compartit per Milton Erickson i els creadors de la PNL, cadascun de nosaltres no respon pròpiament a la realitat (territori) sinó a la percepció que té de la mateixa (mapa).

El secret de l'èxit a la nostra vida és relacionar-nos amb l'entorn i amb nosaltres mateixos d'una manera saludable i positiva i comprendre el mapa dels nostres interlocutors és imprescindible. Per això el que jo practico a les sessions amb els meus clients és el que ensenyo als meus alumnes: conèixer el mapa del client i fer intervencions que enriqueixin el seu mapa sense la necessitat de canviar-lo. D'aquesta manera el client té més opcions de comportament, noves creences potenciadores i respostes emocionals adequades.

Assoliments del meus clients

Aconsegueixen l’objectiu 98%
En menys de 6 sessions 93%
En menys de 4 sessions 84%

He aparegut a: