Què és el Coaching?

NOTA: Aviat publicarem el vídeo en català

El Coaching és una disciplina que consisteix en una relació professional continuada que ajuda a les persones a obtenir resultats extraordinaris a la seva vida. És un procés basat en una sèrie de converses estructurades, on el client marca els seus objectius i on el Coach, a través de preguntes poderoses, convida el client a la reflexió i l'acció posterior, perquè si no hi ha acció no el podem anomenar Coaching.

El Coaching proporciona major enfocament de la situació, ampliació de la consciència i augmenta les opcions per aconseguir qualsevol objectiu, ja sigui professional o personal, sempre que el/la client estigui compromès/a amb el camí que ha de transitar.

En un procés de Coaching, el Coach no pot dir al client el que ha de fer, per això una de les claus de l'èxit és que les solucions sorgeixen del client.

En un procés de Coaching el client posa el focus a l'objectiu i el Coach acompanya al disseny del pla d’acció per aconseguir-ho. Partint sempre de la situació en la qual es troba el client sense aprofundir en els motius que l’han causat. Se sol dir que en Coaching no preguntem per què, preguntem per a què.

Anna Flores: «Per què contractar-nos?»

  • Perquè tots els membres de l'equip estan acreditats internacionalment per TSONLP

  • Pel nostre nivell de compromís, implicació i optimització del temps

  • Per la nostra àmplia experiència acompanyant persones i empreses

  • Pels nostres resultats: 93% d'objectius aconseguits en menys de 6 sessions

Què diuen els clients?

Vam contractar els serveis de Coaching d'Anna Flors per optimitzar els recursos de l'empresa en un període d'ajustos al mercat. Van començar a tancar els meus competidors en la nostra zona d'influència i va afectar negativament a la nostra planificació. En només unes sessions vaig organitzar els departaments implicats i vaig obtenir resultats molt satisfactoris.
Ramón Gràcia, Empresari. Barcelona
Vull manifestar el meu profund agraïment a l’Anna pel seu recolzament en un procés de Coaching per a fer un canvi personal. Em va motivar, animar i acompanyar i va fer que el camí fos més fàcil i agradable.
Raquel Marcet, Professora. Barcelona
Gràcies, Anna, per ser tan concreta, directa i ràpida.El temps per a mi és vita i tu l’optimitzes al màxim.
Norbert Sallés, Dissenyador Gràfic. Granollers
Vaig estudiar amb Anna el Practitoner de PNL, i en mi sempre és present, és una gran professional, amb un enorme sentit de l'humor i valentia. Fa un mes vaig realitzar amb ella un treball personal de Coaching, de què li estic tremendament agraïda, ja que després de quatre anys torno a sentir en mi la força i seguretat que havia perdut. Gràcies Anna de tot cor
Inés Giménez, Coach Executiva. Barcelona
La meva mare també és Coach i em va aconsellar que visités Anna Flores per decidir quès estudis superiors de cursar, de forma totalment subjetiva.Ahora quan ja he començat Comunicació Audiovisual m'adono de quant em van servir les seves sessions.
Marcus Molins, Estudiant. Tarragona
Superar les meves pors ha siso la clau per trobar una nova feina quan tothom em deia que em quedés on era. Anna va confiar en mi i em va donar la força suficient. Gràcies, Anna.
Isabel Gómez, Assessora Comercial. Barcelona
COACHING. ANNA FLORES. PCC.

COACHING. ANNA FLORES.

pnl

COACHING TRAINER