Formació Avançada a TRI®

La Formació Avançada a TRI® ofereix un ampli conjunt de cursos, tallers i seminaris dissenyats específicament per a professionals que ja han obtingut la seva certificació a TRI® i que fins i tot ja es troben exercint al camp. L'objectiu principal d'aquesta formació avançada és permetre que els professionals expandeixin els seus coneixements i adquireixin noves habilitats que complementin les tècniques i les eines fonamentals de la Teràpia de Reprogramació Integral.

Aquests programes de formació avançada estan dissenyats per estar alineats amb els valors i principis que sustenten la Teràpia de Reprogramació Integral i respecten les bases d'aquest innovador model terapèutic. A través d'una àmplia gamma de cursos especialitzats, els professionals podran aprofundir en àrees específiques de la teràpia, enfortir el seu enfocament terapèutic i actualitzar els seus coneixements amb les darreres investigacions i avenços al camp de la TRI®.

A més, la Formació Avançada a TRI® no només se centra en el desenvolupament professional, sinó també en el creixement personal dels terapeutes. Es brinden oportunitats per explorar i treballar en les pròpies creences i patrons limitants, cosa que alhora els permet proporcionar un acompanyament més efectiu i autèntic als seus clients.

En resum, la Formació Avançada a TRI® és un programa integratiu seleccionat perquè els Terapeutes Certificats a TRI® tinguin l'oportunitat d'ampliar els seus coneixements i habilitats, enfortir el seu enfocament terapèutic i créixer tant a nivell professional com personal, de manera que quan decideixin certificar-se com Entrenador Internacional de TRI® disposin de multitud de recursos per complir amb els estàndards de qualitat exigits per l'AITRI, Associació Internacional de TRI

Tots aquests cursos, tallers i seminaris estan valorats amb un nombre de crèdits que permetrà accedir a la Formació d'Entrenador Certificat a TRI®.

Practitioner d'Hipnosi Ericksoniana
Practitioner d'Hipnosi Ericksoniana
Acreditació de l'AHPNL per utilitzar a TRI® i autoaplicació.

Valor en crèdits per accedir a la Certificació d'Entrenador Internacional de TRI®: 30 crèdits

Flors de Bach
Flors de Bach
Un curs intensiu per aprendre a aplicar les Flors de Bach al procés de TRI®

Valor en crèdits per accedir a la Certificació d'Entrenador Internacional de TRI®: 20 crèdits

Espinoanalogia
Espinoanalogia
Un curs per conèixer l´Espinoanalogia, una tècnica regressiva que elimina els traumes des de l´origen.

Valor en crèdits per accedir a la Certificació d'Entrenador Internacional de TRI®: 10 crèdits

Comunicació Persuasiva Online
Comunicació Persuasiva Online
Un curs per conèixer les tècniques comunicatives per millorar la connexió amb el client.

Valor en crèdits per accedir a la Certificació d'Entrenador Internacional de TRI®: 10 crèdits

Iniciació a la PNL
Iniciació a la PNL

Formació presencial de PNL, bàsica per entrenar les competències del Terapeuta TRI®

Valor en crèdits per accedir a la Certificació d'Entrenador Internacional de TRI®: 15 crèdits