POLÍTICA DE PRIVACITAT

D'acord amb la normativa vigent INSTITUT ANNA FLORES S.L. està adaptada a l'Reglament General de Protecció de Dades, comprometent-se a l'acompliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i assumint a aquests efectes, les mesures d'índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat. Per a més transparència li facilitem la següent informació.

Informació bàsica sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades del Formulari de contacte.

Responsable: Institut Anna Flores S.L.
Finalitat: Gestió de consultes i peticions.
Legitimació: Consentiment de l'interessat
Destinataris: No es preveuen comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal o les estrictament necessàries per a la prestació de servei.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional
Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de dades a continuació.

Informació detallada sobre Protecció de Dades referent al tractament de dades del Formulari de contacte.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: INSTITUT ANNA FLORES S.L.
Dir. Postal: Diputació 238, Àtic 8, 08007 Barcelona
Telèfon: (+34) 934 637 083
Correu electrònic: info@institutannaflores.com
Delegat PD: Anna Flores Soto
Horari de contacte: 10:00 a 13:30 de dilluns a divendres.
Contacte DPD: info@institutannaflores.com

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A INSTITUT ANNA FLORES S.L. tractem la informació que ens faciliten a través de l'email de contacte per donar resposta a les consultes rebudes, així com per gestionar les peticions que ens facin.

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades proporcionades es conservaran mentre l'interessat no sol·liciti la supressió de la informació.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les dades és el consentiment de la persona interessada.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

INSTITUT ANNA FLORES S.L. contracta la seva infraestructura virtual segons un model de "computació en el núvol" a través de diferents proveïdors ubicats dins i fora de la UE. Els proveïdors de fora de la UE compleixen amb el framework "E.U-US Privacy Shield" i no es preveuen altres comunicacions de dades a tercers, excepte obligació legal.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a INSTITUT ANNA FLORES estem tractant dades personals que els concerneixin o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació de l'tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se a el tractament de les seves dades. INSTITUT ANNA FLORES S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, per a l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

En virtut de el dret a la portabilitat, els interessats tenen dret a obtenir les dades personals que els incumbeixen en un format estructurat d'ús comú i lectura mecànica i a transmetre'ls a un altre responsable.

Com es poden exercir els drets?

Mitjançant un escrit, adjuntant fotocòpia del DNI o document identificatiu equivalent, dirigit a: INSTITUT ANNA FLORES SL, Diputació 238, Àtic 8, 08007 Barcelona o mitjançant un correu electrònic adjuntant el vostre document identificatiu al mail: info@institutannaflores.com

Quines vies de reclamació hi ha?

Si considera que els seus drets no s'han atès degudament, té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.