Qui sóc?

Em dic Isabel Pérez. Estic formada en Màrqueting i la meva trajectòria professional durant 25 anys ha estat vinculada a la gestió i direcció d'equips en diferents empreses de el sector de la moda.

Sempre m'he sentit atreta per potenciar les capacitats de cada integrant dels equips que he dirigit. Per això, fa anys vaig començar a estudiar  PNL, PSYCH-K® i Coaching. Va ser quan vaig descobrir que, sense ser-ne conscient, he estat practicant Coaching gran part de la meva vida i vaig començar a observar la vida des d'un altre enfocament, a descobrir altres valors.

Llavors va succeir un fet que em va transformar com a persona perquè en un marge de pocs dies vaig perdre a dos puntals que donaven sentit a la meva vida. Aquesta dolorosa experiència, especialment la més important i irrecuperable d'elles, em va obrir els ulls respecte al que realment volia viure i va despertar la meva consciència. Vaig descobrir que volia estar a la banda de les persones que volen millorar la seva vida, així que em vaig especialitzar en Coaching de dol i des de llavors em dedico professionalment a acompanyar persones en els seus processos de dol després de la pèrdua d'un ésser estimat.

Sovint, la rutina ens impedeix adonar-nos que no estem vivint la vida que volem o no estem responent de manera saludable al patiment: algunes, com jo, ens cal passar per una experiència emocional dolorosa i altres necessiten a algú que els guiï en aquesta transformació.

Les meves credencials

Estic acreditada en Coaching Ontològic per la ICF i com Coach Experta en PNL per The Society of NLP. He cursat dos Màsters de PNL: un a l'Institut de Coaching i PNL Anna Flores acreditat pel Dr. Richard Bandler i un altre a l'Institut Gestalt certificat per l'Associació Espanyola de Programació Neuro Lingüística.
Sóc Facilitadora de PSYCH-K® per Eva Sandoval a Barcelona i PSYCH-K® Benestar i Salut per Duccio Locati, a més d'estar acreditada per Sedibac com a Terapeuta Floral Professional del Dr. Bach.

M'he especialitzat en el procés de pèrdua seguint diversos programes: «El Procés de Dol» Des d'una perspectiva integrativa a Aus, Postgrau en processos de pèrdues i final de vida a l'Institut d'Ecologia Emocional i Postgrau en Ecologia Emocional també a l'Institut d'Ecologia Emocional.

El meu compromís

Seguint la filosofia oriental, que estudia el cos i la ment com un sistema multidimensional en què diversos aspectes conflueixen i es relacionen mútuament, el meu mètode d'acompanyament consisteix a tractar totes aquestes dimensions de manera conjunta. Per a això utilitzo totes les eines disponibles de Coaching, PNL i PSYCH-K en el seu vessant Holística, Corporal i Transpersonal.

D'aquesta manera, puc tractar cada cas en la seva dimensió física, psico-emocional i espiritual amb el compromís d'adaptar-les per al benestar de cada persona en funció de la seva situació específica i m'oriento a transmetre als meus clients/es la idea de Havelock Ellis:

«L'art de viure implica saber quan aferrar i quan deixar anar»