Qui sóc?

Sóc Queralt Córdoba. Durant 15 anys he treballat al sector relatiu a serveis jurídics des de l'àrea de Dret Penal i actualment acompanyo persones des de la disciplina de l'NLP Coaching en processos de canvi i creixement personal.

Fa dos anys vaig prendre la decisió que havia arribat el moment d'emprendre un nou camí professional.

Em vaig adonar que fins aleshores havia viscut de la pròpia inèrcia i en pilot automàtic. Era més fàcil deixar-me portar de reconèixer com això m'estava afectant. Per primera vegada vaig haver d'aprendre a mirar-me als ulls i adonar-me que de vegades per poder veure't cal tancar-los.

El canvi fa vertigen, però és l'únic que et treu d'on ets i et condueix a on vols anar. Tot el que fem a la vida té una intenció, així que podem dirigir aquesta intenció cap al camí que desitgem. Guiar-nos pels nostres propis valors hauria de ser l'única manera de caminar per la vida.

L'interès que sempre he sentit per la naturalesa humana i la curiositat per comprendre com ens comuniquem amb nosaltres i amb el món va ser el que em va portar a descobrir la PNL i voler formar-me.

El respecte d'aquesta disciplina per l'individu com a ésser únic amb tots els seus recursos va ser el que realment va despertar en mi l'interès i la necessitat de voler acompanyar les persones des d'un vessant de creixement i desenvolupament personal diferent de la jurídica.

Vaig iniciar aquest nou viatge professional i personal i em vaig acreditar com Coach experta a PNL amb l'únic propòsit de liderar la meva vida i així poder donar-li un sentit íntegre.

La meva passió sempre ha estat poder dedicar-me a les persones, cosa que m'ha impulsat a integrar aquesta professió com una forma de vida i això és del que em sento més feliç.

Les meves credencials

Després d'haver-me format a Coaching Integratiu, i PNL , com Practitioner i Màster ,sóc Coach Experta en PNL, certificada internacionalment com a Licensed NLP Coach per The Society of NLP™ i avalada pel Dr. Richard Bandler®, co creador i pare de la Programació Neuro Lingüística.

Practitioner d'Hipnosi Ericksoniana Aplicada certificada internacionalment per l'AHPNL.

Grau en dret per la Universitat de Barcelona.

Postgrau en Psicologia Criminal i Forense per la Universitat de Barcelona.

En les meves sessions de coaching integro eines de Programació Neuro Lingüística (PNL) i Hipnosis Ericksoniana que contribueixen a generar els canvis necessaris als meus clients per assolir els seus objectius.

El meu compromís

L'experiència d'haver treballat durant anys a l'àmbit jurídic amb persones afectades o acusades d'un delicte i que es trobaven en un moment molt delicat de les seves vides, unit al caràcter especialment humà de la disciplina penal, representa un valor afegit al meu compromís per seguir acompanyant persones des del profund respecte i no judici.

La meva tasca se centra a afavorir els meus clients a definir objectius, descobrir i connectar amb els propis recursos per desenvolupar tot el seu potencial.

Crec profundament que el canvi és possible amb l‟impuls adequat. Em motiven les capacitats humanes que tenim innates i les possibilitats que sovint no som capaces de veure però que estan latents al nostre interior.

La responsabilitat i el respecte que sento per aquesta disciplina i pels meus clients m'obliga a lliurar-me a cadascuna de les meves sessions amb tot l'entusiasme i dedicació el que em permet acompanyar els meus clients amb absoluta professionalitat i ètica treballant sempre des de la humilitat i la honestedat.