Màster en PNL

NOTA: Aviat publicarem el vídeo en català

El Curs Màster de PNL és un curs certificat internacionalment com a Licensed Master Practitioner of NLP® per The Society of NLP™, i el títol que es lliura en acabar la formació està signat pel Dr. Richard Bandler®, co creador i «pare» de la PNL. És un nivell d'especialització on, a més de consolidar els coneixements apresos al Practitioner, s’ aprèn a dominar les estructures de noves tècniques per adquirir el mestratge.

A l'apartat Continguts del Màster de PNL tens tots els detalls d'aquesta formació, però, és important destacar que al Màster s'aprèn a influir l'interlocutor ja sigui una sola persona o un auditori ple de gent. Un altre mòdul, del qual ens sentim especialment orgullosos d'oferir, és per aprendre a fer servir la PNL amb grups i equips de treball

 • Per cursar el Màster PNL és indispensable haver-se llicenciat prèviament com a Practitioner per Richard Bandler i The Society of NLP
 • El Curs Master de PNL profunditza i consolida els coneixements adquirits al Practitioner
 • Dominar les estructures de les tècniques
 • Aprendre models de canvi profund
 • Dissenyar eines pròpies adequades a cada context
 • Usar el llenguatge per a crear una nova realitat
 • Utilitzar la hipnosi conversacionalment
 • Conèixer noves tècniques per utilitzar en àmbits esportius i/o empresarials
 • Desenvolupar el propi mestratge
 • Saber aplicar la PNL a la feina amb grups

Atès que el Curs Master de PNL és una formació basada en tècniques per afavorir el canvi, amb gran pes del treball amb Hipnosis Ericksoniana, està especialment dirigit a qualsevol persona que vulgui dominar aquesta disciplina. El curs afavoreix que els participants puguin desenvolupar la creació d’eines pròpies adaptades a la seva naturalesa i aprendre a flexibilitzar-les segons el mapa del client. Per això és un curs molt recomenable per:

 • coaches
 • psicòlegs
 • terapeutes
 • formadors
 • entrenadors
 • recursos humans
 • líders d’equips

Aquests son els continguts del Master de PNL

El llenguatge hipnòtic:

L'Ancoratge

La Línia Temporal

Treballar amb Objectius:

Tècnica dels Mentors

Tècnica Disney

Els Nivells Neurològics

Explorar un objectiu amb els NNL

El Dilema

Objectiu amb La Línia Temporal

Canvi de percepció:

Les Posicions Perceptuals

Tècnica La Fortalesa

Tècnica l'Estat Cima

Modificar l'impacte del passat:

Tècnica per desactivar experiència negativa LT

Canvi d’ Història Personal

Tècnica per eliminar una creença

PNL per treballar amb grups:

Comunicació eficaç

Hipne ancoratge grupal

Tècniques grupals

Ancorar a l’auditori

Metàfores encadenades

Inversió

Com s'indica a l'apartat «Modalitats del curs», el Màster PNL ofereix diferents propostes per escollir la que encaixi millor amb la disponibilitat de temps i preferències personals.

La inversió del curs és de 1.850, que es poden pagar en còmodes terminis, però apliquem descompte per a la forma de pagament de comptat amb targeta i també comptat amb targeta amb 30 dies d'antelació.

Si l'import total del curs se satisfà totalment amb 30 dies d'antelació, s'aplica un descompte de 300€.

Els preus del Màster de PNL inclouen

 • Manual Màster PNL d' The Society of NLP™
 • Material per als exercicis
 • L'import íntegre de la matrícula: 250€
 • Supervisió dels exercicis no presencials
 • 6 hipnosis enregistrades per l'Anna Flores per utilitzar després de la formació
 • Certificat oficial Màster PNL signat per en John La Valle i en Dr Richard Bandler ©

Mètodes de pagament

Hi ha dues opcions a triar:

 1. Pagament al comptat
 • Es paga l'import total del curs amb targeta de crèdit amb el benefici d'un important descompte en pagar amb més de 30 dies d'antelació a la data d'inici del curs.
 • El preu que es mostra en formalitzar el pagament depèn de la data en què s'estigui fent el mateix.
 1. Pagament ajornat
 • Les nostres formacions poden pagar-se còmodament en 3, 6 o 12 mesos, a través del sistema de finançament SEQURA.
 • En el moment de formalitzar el pagament és quan ha de triar-se el nombre de quotes i es mostra l'import exacte de cadascuna incloent les despeses de finançament.

Inscripció i Reserva

 • La inscripció s'inicia amb el pagament de la formació, al marge de la forma de pagament triada (targeta de crèdit o finançament ajornat).
 • Durant el procés s'emplenen totes les dades necessàries perquè l’Institut Anna Flores pugui emetre i enviar la factura corresponent.
 • La plaça queda garantida automàticament amb l'enviament de la factura.
 • Abans de l'inici del curs, aproximadament amb uns 10 dies d'antelació, enviem un correu recordatori del curs, incloent les dades pràctiques perquè el curs sigui una experiència òptima.

Per a aclariments contactar AQUÍ

Política de cancel.lació

Per conèixer la política de cancel·lació fer clic AQUÍ

Modalitats del curs

Per què escollir el curs Master de PNL?

 • El 100% del temps de l'Màster PNL està destinat a la pràctica
 • No és un repàs del Practitioner: és un autèntic Màster PNL
 • Grups reduïts per poder personalitzar les eines
 • Cada tècnica practicada des de tres posicions: coach, client i observador
 • Perquè està dissenyat per adquirir noves eines de canvi profund
 • Per les tècniques que s'ensenyen obren el ventall de clients potencials en l'àmbit de l'esport i el Coaching executiu
 • Per les meves acreditacions, inclosa la d'Especialista en Hipnosi Ericksoniana
 • El 97% dels llicenciats com Màster PNL utilitzen les noves tècniques immediatament després de finalitzar la formació
 • Qualsevol alumne/a té un 50% de descompte sobre el preu base si decideix repetir el Màster de PNL

Què diuen els meus alumnes?

El Màster per a mi ha estat una experiència molt enriquidora primer, perquè sens dubte he après molt més sobre com ajudar a gestionar emocions, creences, etc. segon per haver conegut a Anna Flores. Anna és una persona pedagògicament implicadísima que irradia passió per la PNL en totes les seves classes fent de cadascuna d'elles tota una experiència viscuda.
Domènec Escanilla, Economista. Terrassa
Vols passar d'un ús neutre de el llenguatge a emprar-lo de tal manera que et faciliti vendre, ajudar, convèncer, explicar, ensenyar ...? Descobreix la PNL. Vols, a més, dominar-des d'un aprenentatge subjectiu, magistral i únic? Descobreix a Anna Flores.
Juan Diego Salinas, Coach Professional. Málaga.
Vaig conèixer l'Anna durant la meva formació com Coach.Lo que em va transmetre va ser tan especial que de seguida vaig decidir aprofundir en la PNL.Hacer el curs amb Anna ha estat una gran experiencia.Además de ser una gran professional és una gran persona.Gracias, Anna, per TOT.
irma Sánchez, Enginyera i Coach d'adolescents. Cabrils
Quant vaig parlar amb ella Anna Flores per telèfon vaig decidir inscriure a el primer nivell de PNL, el Practitioner i uns mesos després, a l'Màster PNL. Va ser una decisió molt afortunada, perquè, a més dels coneixements d'Anna sobre PNL i Coaching, valoro la seva entrega, la seva dedicació i la seva apassionada manera de transmetre la PNL. No puc deixar de recomanar-la. Gràcies, Anna!
Laura Cortina, Recursos Humans. Barcelona
En els cursos d'Anna no només aprens una teoria i una pràctica, arriba a aconseguir canvis potents en el teu interior perquè la informació quedi ben gravada i segellada per sempre. Eternament agraït per obrir-me les portes de la PNL.
Andrés Pérez, Coach personal. Barcelona
Em va recomanar el curs d'Anna Flors altre Coach, ho vaig fer i estic encantada amb ell: la teoria està explicada amb molts exemples pràctics, de manera que es comprèn molt bé, i els exercicis s'assagen i s'integren fàcilment. Ara jo també recomano el seu curs.
Mabel Casares, Coach Professional. Madrid
Vaig aparèixer en aquest curs de PNL perquè estava buscant completar la meva formació com a Coach i em vaig decidir fer-ho amb Anna Flores perquè la persona que em va explicar en què consistia el curs i qui l'impartia, em va transmetre la passió amb què ella donava aquest curs i el pràctic que era i després en viu i en directe vaig poder comprovar-ho. És un fenomen i tota una experiència haver-la tingut com profesora. Jo el recomano vivament.
Ana Chajma, Coach Professional. Madrid
De Anna Flores no només aprens tècniques de Coaching i de PNL sinó que descobreixes el potencial que tens com a persona i fins on pots arribar. Són vitamines per a l'ànima.
Tere Sitjes, Psicòloga. Cardedeu
Tot va començar com un repte personal per poder afrontar el meu jo ocult, ara, després d'un Practitioner i el Màster puc afirmar que val la pena per créixer, millorar i agrair ... ..anímate! Aprendre si ocupa lloc i és magnífico. Un petó Anna i gràcies.
Carolina Martel, Directora Comercial. Barcelona
 A mi em va recomanar la PNL una familiar, i, després de fer el curs amb l'Anna Flores sí que em vaig adonar que realment va canviar la meva actitud davant les coses, et permet aprendre a veure moltes més possibilitats i oportunitats que les que considerem, a conèixer-te millor, potenciar el positiu, i deixar anar coses limitants. La realitat de cada un és una interpretació que fa la nostra ment; la PNL ens dóna la possibilitat de crear noves connexions, de desenvolupar noves formes de comportament, facilita els canvis, el que fa que la nostra actitud davant la vida sigui més positiva. Per a mi, personalment, és una eina que em fa estalviar molt de temps, que és el que perdria en situacions que generen malestar.Os animo a fer un curs pràctic, perquè el creixement personal no és una cosa que es pugui llegir, o veure en un vídeo, sinó que és una experiència que cadascú hauria de viure i sentir per si mateix.
Sophia Bennis, Estudiant de Medicina. Barcelona

Properes edicions del Màster en PNL

L'import de la formació és de 1.850€ que es poden pagar a places. Pagant al comptat són 1.700€. Si es paga amb 30 dies d'anticipació hi ha un descompte de 300€ quedant la inversió a 1.550€

INICI MODALITAT PAGAMENT AL COMPTAT PAGAMENT A TERMINIS ESTAT
20 març 2024 >>Veure calendari 12 Dimecres al matí. No festius consecutius. De 9h a 14h EN CURS
21 febrer 2025 >>Veure calendari 3 caps de setmana, un al mes. Divendres de 16h a 19h i Dissabte i Diumenge de 9h a 14h i de 15h a 19h OBERT

Si vols més informació, pots accedir al formulari de contacte AQUÍ